Messengersi postali bogatiji za još jednog člana, pridružio nam se Dino Antonić

Raspjevana ekipa Messengersa postala je bogatija za još jednog člana, nakon audicije na kojoj je “rasturio”, član gospel sastava postao je – Dino Antonić.

Dino Antonić

Dino je za The Messengers čuo od voditelja Matije Škvorca još prije nekoliko godina, počeo ih je slušati i uživati u zvucima dobrog gospela, a s dolaskom iz Rijeke u Zagreb više nije bilo prepreka da se i sam odvaži priključiti radu.

Inače, Dino pjeva od svoje 6 godine, kada je krenuo koračati svojim glazbenim putem. Kao osnovnoškolac postaje član dječjeg zbora Morčići, pohađa i glazbenu školu te glumačkim i pjevačkim ulogama sudjeluje u predstavama kazališta Ivan pl. Zajc u Rijeci (“(„Turandot“, „Priče iz bečke šume“, „Vježbanje života“, „Ero s onoga svijeta“, „Čovjek zvijer i krepost“). Kao srednjoškolac pjeva klasičnu glazbu u školskom zboru te se paralelno pridružuje i poznatoj riječkoj vokalnoj skupini Putokazi s kojima stječe mnoga iskustva na nastupima u Hrvatskoj i inozemstvu. Po struci diplomirani informatičar, Dino uvijek kaže da ima nula radnih dana u struci jer se uvijek nekako vraćao glazbi. Tako je 2008. u Rijeci osnovao prvi studentski mješoviti pjevački zbor koji još i danas djeluje pod nazivom Vokalni Studio Rijeka. Otkrivajući nove mogućnosti a capella glazbe osniva i vodi vokalnu skupinu Octachord s kojom, uz pop glazbu, počinje pjevati i gospel. Od tada nadalje mu sve više raste glazbeni CV u kojem niže razne koncerte, mjuzikle i televizijske nastupe. Vokalni je trener u obje sezone RTL-ovog dječjeg pjevačkog showa „Zvjezdice“ i nastupa uz svoj riječki bend 4 Shades.

Nadalje Messengerse slušate bogatije za još jedan muški glas, vjerujemo da ćete uživati slušajući, kao što i mi uživamo pjevajući!